Nor Affendi Nadzimuddin

Selamat datang ke blog aku.blog ni biasa2 je.buat untuk mengadu nasib.haha..kalo suke boleh follow, kalo xsuke datang singgah pun xpe =)

Monday, June 6, 2011

cite baru~

xsihat pon gagah gak nak update..hehe
ni aku kasi korg tgk 4 gambo... 


Jang Na Ra

Kim Min Seo

Ryu Jin

Daniel Choi

Apa persamaan 4 orang Korea kat atas ni??hehe
Jawapannye adalah mereka merupakan teraju utama dalam cite
BABY FACE BEAUTY
cite ni masih lg xhabis tayang..tapi aku still tengok
tapi kene la sabo tunggu next episod...baru tgk sampai ep 10
ep 11 dah kuar tapi xde eng sub lg..haha
cite pasal sorang perempuan(Jang Na Ra) yg umur dia 34 tahun nak jd designer baju
tapi dia keje kat The Style dng menyamar sebagai perempuan yg berumur 25 tahun
nak jadi kan cite la MD(Daniel Choi) & CEO(Ryu Jin) jatuh hati lak kat minah ni
nak wat cite ni nampak complicated lagi Design Team Leader(Kim Min Seo) dapat tau pasal rahsia umur dia
dan dia sakit hati sbb dia nak tackle CEO syarikat tu dan MD tu la ex-bf dia
paham x??haha

nak di jadikan cite lagi CEO ni ada anak perempuan, anak dia ni suke kat perempuan umur 34 tahun tu
dan anak dia xsuke Design Team Leader tu...
aku lagi suke tgk dia kapel dgn MD tu..sweet sangat~
pe2 pon cite ni xhabis lagi..so xtau ending dia cam ne lagi
harap2 ending dia seperi apa yg aku nak la..hehe

P/S:episod 10 So Young confess pasal umur dia depan orang ramai masa anniversary The Style

2 comments:

  1. wow, macam best! eh lupa, ari tu ko da cerita kan.hihi

    ReplyDelete

Popular Posts