Nor Affendi Nadzimuddin

Selamat datang ke blog aku.blog ni biasa2 je.buat untuk mengadu nasib.haha..kalo suke boleh follow, kalo xsuke datang singgah pun xpe =)

Monday, April 25, 2011

hujung sem yg sesak~

Assalamualaikum sume..hehe
byk U sekarang dah nak final kn..ada yang dah nak habis final pon
tp UPM baru je start final ari ni..
paper aku esok malam kot...
hujung2 sem ni selalu je sesak, bukan sesak nafas mentang2 bru je kene fogging
sesak mata wang ringgit malaysia la
hujung2 sem ni la duit xde.time cm ni la biasiswa ke ptptn ke sume nye sengkek
same kes la ngn aku..dah sengkek giler ni
ni nak bagi tip jimat wang cara aku... 
1) kalo awal2 sem 2 jangan la boros sangat..nak beli kamera konon.last2 hilang...
padan muka aku!!! TT.TT
gambar mase g korea dulu..pakai kamera yg ilang..oppss, gambar seksa lak

gambar yg aku plg suke pakai kamera 2..kerengga gusti lengan.

2)kalo xde duit nak g makan tumpang member yg ada transport g shopping mall yg terdekat..sampai je cari tester..ko makan la puas2 sampai kenyang..teknik ni best kalo ada cam MAHA 2..berhari2 xpakai duit
yg ni bukan tester..nyum2~

3)paling cepat dan mudah.balik je kampung.jumpa mak bapak...confirm bile nak balik U dapat sponsor dari PAMA...
1 big happy family..btw abang aku xde dalam gambar

4)kalo ada member ajak g makan..kate je puasa diet..confirm dorg x pujuk ko nak g makan lg..hehe

2 je la nak ngarut..ambil feel sblm nak study...

No comments:

Post a Comment

Popular Posts